Jouw ideeën over de Rechthuislaan

Jouw ideeën over de Rechthuislaan

De Rechthuislaan wordt volgend jaar helemaal opnieuw ingericht. U kunt meedenken over de veranderingen.

Groot onderhoud vanaf begin 2021

Begin 2021 gaat de gemeente het riool vervangen in de Rechthuislaan.  De gemeente wil dan meteen ook de straat opnieuw inrichten, zoals bijvoorbeeld het planten van groen in de middenberm en een veilige aansluiting van de Rechthuislaan op de rotonde.

Uw ideeën

Een informatiebijeenkomst organiseren kan nu helaas niet. Maar we gaan niet op onze handen zitten en horen graag van u wat er anders kan in de Rechthuislaan. Wat kan er worden verbeterd aan de straat? Bijvoorbeeld meer groen, een bredere of juist smallere stoep of wilt u juist meer parkeerplaatsen?

Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen voor dinsdag 30 juni naar rechthuislaanSO@rotterdam.nl met daarin uw opmerkingen, ideeën voor de nieuwe Rechthuislaan.

Vervolg

Met uw ideeën gaan we een ontwerp maken. Eind augustus ontvangen de omwonenden per brief het ontwerp en een uitleg wat we met de ideeën hebben gedaan. Begin 2021 gaat het werk pas beginnen, maar wij hebben de tijd nodig om dit werk voor te bereiden.

Bron: https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/katendrecht/

2 Comments
  • Ketting

    25 juni 2020 at 11:21 Beantwoorden

    Dat kan weer een mooie laan worden, zoals vroeger. Winkels, bedrijfjes/studio’s, speelruimte op het plein een kleine markt, eethuisje. .. ik zie het al voor me

  • Cora de Roon

    20 oktober 2020 at 09:15 Beantwoorden

    Ook mooi dat de gevel van de zaak van het schildersbedrijf Liefhebber &Zn op no 40 misschien gerestaureerd gaat worden. Ik sprak de aannemer. https://www.instagram.com/p/CGj0mbCD1Qn/

Plaats een reactie