Lunchen met nieuwe Rotterdammers

Lunchen met nieuwe Rotterdammers

Wie vindt het leuk om de tijdelijke bewoners van de opvangschepen in Rotterdam te ontmoeten in de Volkskeuken van het Verhalenhuis?

Samen met Verhalenhuis Belvedère en de Wijkraad Wilhelminapier Katendrecht organiseert Kaapse Kringen lunchmatches met Rotterdammers in de Volkskeuken. De lunches vinden plaats van 12 tot 14 uur op woensdag 2 maart, woensdag 9 maart, zaterdag 12 maart, donderdag 17 maart, zaterdag 19 maart en woensdag 30 maart.

Wil jij een ontmoeting aangaan tijdens een van de lunches in het Verhalenhuis? De tijdelijke bewoners op persoonlijke wijze laten kennismaken met hun nieuwe omgeving en kennis, ervaringen en verhalen uitwisselen? De voertaal is Engels of Arabisch of Spaans. Vanzelfsprekend is met handen en voeten spreken en eten delen een hulpmiddel.

Wil je erbij zijn? Meld je dan even aan via de website van Verhalenhuis Belvedère: https://verhalenhuisrotterdam.nl/in-maart-en-april-lunchmatches-met-nieuwe-rotterdammers/

Sponsoren kan ook!
Wil je een tafel sponsoren voor 4 personen à €60,-? Of sponsor je graag een maaltijd à €15,-? Stuur dan even een mail aan Geert-Jan Haveman via haveman@kaapsekringen.nl

Er zijn nog geen reacties

Plaats een reactie