Kids van de Kaap

Kids van de Kaap

We hebben jou nodig, want we gaan geschiedenis maken.

Het maakt niet uit of je jong bent of oud, hoewel…eigenlijk maakt dat juist heel veel uit. Het is het beste dat je jong bent…of oud. Of groot….of klein… we willen namelijk precies weten hoe jij deze Corona periode meemaakt. Wat gebeurt er in jouw leven, in jouw straat, in jouw huis wat nu ineens totaal anders is? Alleen jij kunt dat weten en dat maakt het zo bijzonder.

Hoe kun je meedoen?

Door te fotograferen, te schrijven, te vloggen over alles wat je meemaakt. Er staat een superteam van mensen klaar die je daarbij helpt. Geef je op door een mailtje te sturen met je naam en leeftijd naar: kidsvandekaap@gmail.com.

We verzamelen alles!

Alle mooie dingen die worden geschreven, gefilmd, gefotografeerd worden verzameld op Instagram account KidsvandeKaap (je kan nu al gaan volgen!), op jullie eigen YouTube kanaal KidsvandeKaap, op de website van de Kaapse Kringen, in een boekje vastgelegd en ze ko- men misschien zelfs in een tentoonstelling in een museum. Nog leuker is dat we alles wat gemaakt wordt bewaren in het Stadsarchief Rotterdam. Op die manier kunnen mensen later, misschien jouw kleinkinderen, terugzien en -lezen hoe het op dit moment is.

Vraag toestemming

Als je mee wilt doen is het belangrijk dat je ouders dat goed vinden. Zij moeten toe- stemming geven voor het posten van foto’s, teksten en video’s op Instagram en Youtube. Vraag dus even het mailadres van je ouders en zet in je aanmeldingsmail zodat we aan hen toestemming kunnen vragen.

Dit project wordt mede gerealiseerd door: Humanitas, ICU, Sonja Blom/fotografie, Iris Groenhout/creatief schrijven en Kofferenblik/videografie

Er zijn nog geen reacties

Plaats een reactie